THE BRIEF

After the acquisition of over 10,000 sq ft of space in Angel Court, London, POTAM required a full fit-out that made the best use of their new environment.

Moving from a more traditional space, POTAM took the opportunity to reinvigorate their office space with a clean and minimal look to compliment the modern building.

OUR SOLUTION

The cyclical floor space allowed our designers to create a workspace which naturally flows from entrance to exit.

With 360 degree views of the city; private offices and open plan desks have been intentionally situated at the circumference of the space, making full use of the natural light the building offers.

Folding boardroom walls, rolling storage and conveniently placed tea points all add to the functionality of this productivity driven office.